vissza

Jura Impressa F7

 • Gyártó: Jura
 • Állapot: felújított
Ár: 139.000 Ft

JURA IMPRESSA F7 

Gyors és sokoldalú

AZ IMPRESSA F7 egyértelmű, modern és innovatív koncepciója önmagáért beszél.

Termékkiválasztó rendszere nem is lehetne ennél egyszerűbb. A fő panelre kihelyezett gombok segítségével minden specialitás könnyedén elkészíthető, egyszerre akár egy vagy két csészével is. Az IMPRESSA F7 letisztult formatervezése, határozott vonalvezetése és masszív külseje egyedi, mégis diszkrét megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Egyszerre testesíti meg az erőt, a kifinomultságot, és a benne rejlő lehetőségeket, amely hamisítatlan minőségi svájci terméké teszi.

Annak, aki szereti a jó minőségű kávét, az olaszos Espressót, a karakteres Ristrettót, de néha megkostólna egy ínycsiklandó Cappuccinot is, az IMPRESSA F7 a legjobb választás. A készülék a modern technológia vívmányait használja fel annak érdekében, hogy a csészébe a lehető legjobb minőségű kávé kerüljön. A beállított optimális körülmények között a JURA készülékek főzőegysége a kávé mennyiségétől függetlenül képes a legkiválóbb aroma elérésére. A főzőegység kapacitása 5 és 16 gramm között van, így akár két Espressót is lefőzhetünk egyszerre, az aroma módosulása nélkül. A maximális ízélmény elérése érdekében a termékeket teljesen saját ízlésünkhöz igazíthatjuk.
- Aroma+ őrlőfej, dupla sebességgel

A JURA mérnökei a közelmúltban jelentős technikai bravúrt értek el. Az őrlési folyamat tökéletesítése során jelentősen megnövelték az őrlőfejek hatékonyságát, minek eredményeként az őrlési idő a korábbi felére csökkenthető. A kávészerető közösség nagy örömére a JURA készülékei immáron fele annyi idő alatt képesek a tökéletes és tiszta aroma elérésére, és mindezt jóval csendesebben. Az őrölt kávé befogadó rész további kávékülönlegességek kipróbálását teszi lehetővé, de ezen keresztül főzhetjük le a koffeinmentes kávét is.

- Energiahatékonyság és készenlét egy szempillantás alatt

- A kifinomult kávékedvelők számára a készülék legpraktikusabb tulajdonsága, hogy egyesíti a technológiai precizitást a sebességgel. Az új, továbbfejlesztett gyorskazánnak köszönhetően, amely minden bizonnyal új mércét állít fel a kávéfőző gépek között, a készülék másodpercek alatt fűt fel 0 °C-ról 60°C-ig, majd éri el a beállított hőmérsékletet. Miközben jól kialakított energiapolitikájának, és szigorú gyártási alapelveinek hála, az energiafogyasztása is páratlan.

- Magasságában állítható kávé- és tejkifolyó

- A fejlesztésnek köszönhetően a forró víz vételezés és a habosítás már a magasabb poharaknál sem akadály, így akár az otthon készített forró csokoládét is megkoronázhatjuk egy tökéletes tejhab réteggel. Az ilyen apró részletek épp úgy fontos elemei egy minőségi automata kávéfőzőgépnek, mint az innovatív Cappuccino-rendszer, amelynek segítségével a tejes specialitások könnyen, a csésze elmozdítása nélkül készíthetőek el.- Cappuccino készítésekor a csap megnyitásával először a légies és könnyed tejhab kerül a csészébe, amelyre aztán lefőzzük a kávét.- A kávé- és tejkifolyó rendszer is akadásmentesen, magasságában állítható.

Új ára 360.000 Ft.

Jura kulcstechnológiák (azaz minden Jura kávégép-típus ismérvei):

 • Több fokozatú rozsdamentes acél örlőfej
 • Beállítható örlési finomság a különböző pörkölésű kávékhoz
 • Kiválasztható örlemény mennyiség, akár 5-16 gramm kávé felhasználásával.
 • CLARIS plusz vízkő- és baktériumszűrő rendszer. 100%-ban természetes, aktív szénszűrő rendszer.
 • I. P. B. A. S. © (Intelligent Pre Brew Aroma System) Intelligens előáztatási rendszer
 • Magas, 15 bar nyomású kompresszor.
 • Thermoblock rendszer, amely mindig az aktuális mennyiségű vizet melegíti fel.
 • Professzionális tejhabkészítés. Tökéletes minőségű forró tejhab egy gombnyomásra.
 • Aktív kávébab-, víz-, zacctartályszint figyelés
 • Egy gombnyomással indítható automata zsíroldó-, vízkőtelenítő-, és tisztitórendszerek
 • ESM© (Energy Save Mode) Energiatakarékos üzemmód
 • Rotary Switch© forgókapcsoló
 • Connector System© Jura-szabvány csatlakozórendszer. Az eredeti Jura alkatrészek kompatibilisek minden Jura kávéfőzőgéppel.
 • Többnyelvű grafikus kijelző
 • Méretek: (SZé.xMa.xMé.) 285x355x445 mm
Felújított, használt kávégép 6 hónap garanciával!
Érdekel!