Italocaffe – kávéfőző forgalmazás és kávégépszerviz

Cégünk fő profilja a használt kávégépek forgalmazása és szervizelése. Lakossági, irodai és vendéglátóipari felhasználásra készült kávéfőző berendezéseket is értékesítünk és javítunk, valamint szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére a különböző kávégép típusok üzemeltetésével kapcsolatos szakmai tanácsadással is.

Az általunk forgalmazott kávéfőző márkák

Kínálatunkban a legjobb automata kávégép gyártók termékeiből válogathat: elsősorban felújított Jura, Saeco, Siemens, DeLonghi, és Bosch kávéfőzőket kínálunk, de kávégépszerviz részlegünkben természetesen egyéb márkák készülékeit is javítjuk, tisztítjuk, felújítjuk igény szerint.

Amennyiben Ön egy konkrét kávéfőző típust keres és az nem található jelenlegi kínálatunkban, kérjük keressen bennünket a +36 20 4680 130 telefonszámon.

Ha nem tudja, melyik kávéfőző típust válassza, készséggel segítünk az igényeinek, elvárásainak legjobban megfelelő modellt kiválasztani. Amennyiben lehetősége van személyesen eljönni hozzánk, kávégép szaküzletünkben ki is próbálhatja bármelyik kávégépet. Legyen a vendégünk egy ízletes, zamatos kávéra!

Kávégép termékbemutató

Budapesten és környékén igény esetén kiszállítjuk a kiszemelt kávégép modellt, és egy szakszerű, mindenre kiterjedő termékbemutatót tartunk. Amennyiben Ön már megvette a kávégépet máshol, és szeretné megtanulni a készülék használatának fortélyait, fáradjon be vele üzletünkbe szaktanácsért, várjuk hívását és készséggel állunk rendelkezésére.

Miért érdemes bennünket választani?

  • mert kávéautomatáink jó minőségű, aromás kávét és ízletes capuccinót készítenek
  • mert valamennyi kávégépünk megbízhatóan karbantartott
  • mert a háttérben szakmailag felkészült kollégák dolgoznak
  • mert minőséget és igényességet képviselünk