1 Javítási munkálatok vállalási feltételei  

1.1. Felelősségvállalás

A vállalkozó felelősséget vállal a javításra átvett készülék és tartozékaik, legjobb tudása szerinti megjavítására és állagának megóvására, az átvételtől az átadásig. A felelősség nem terjed ki a készülékekben hagyott kellékekre, töltő anyagokra.

1.2. Az eszközök átvételének feltételei

  • Garanciális javításra a vállalási szabályzatban rögzített feltételekkel csak az Italocaffe.eu Kft. által forgalmazott és értékesített készülékeket  vesszük át telephelyünkön.
  • A javítást kérő cégnek nem lehet a vállalkozóval szemben rendezetlen tartozása.

2. A javítás menete

A javításra behozott és az átvétel feltételeinek megfelelő eszközök Átvételi elismervényen ellenében a szervizbe kerülnek. Átvételkor kisgépekre 6.500 Ft., karos gépekre 7.500 Ft. bevizsgálási díjat kell fizetni, melyet a munka elvégzése esetén a számla végösszegéből levonunk. A javítás megkezdésekor munkalap készül, amely végigkíséri az eszközt egészen annak visszaadásáig.

A vállalt javítási időtartam 2 - 10 munkanap, amely a szükséges cserealkatrészek rendelkezésre állásától függően ennél hosszabb is lehet (csak külföldről beszerezhető alkatrész meghibásodása esetén).

Az ügyfél előzetes kérésére, illetve nettó 20.000 Ft felett automatikusan javítási árajánlatot adunk. Az árajánlatra adott nemleges válasz esetén 6.500 Ft.  bevizsgálási díjat számolunk fel eszközönként. Ha az árkalkulációra 3 munkanapon belül nem érkezik válasz, az árkalkulációt elfogadottnak tekintjük és a javítást elvégezzük.

A javítás befejezéséről telefonon értesítjük az ügyfeleinket.

Az elkészült eszközöket az ügyfél megbízását hitelesen igazoló személy veheti át.

Garancia időn túli javítás esetén a munkalap alapján számla kerül kiállításra, amit a helyszínen készpénzzel vagy okostelefonon keresztül banki átutalással kell kiegyenlíteni.

A számla melléklete a munkalap másolata. A szerviz javítási óradíja: 8.000 Ft + ÁFA. A nyitvatartási időn túli munkálatokra 30% felár érvényes. Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig 8-16,30-ig.

3. További feltételek

3.1. Szállítás

Az eszközök szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő gondoskodik. Egyedi megállapodás esetén a szállítást a Italocaffe.eu Kft. végzi, melynek költségét a munkalapra felvezet, illetve kiszámláz. A szállítási költség abban az esetben is fizetendő, ha a készüléken garanciális javítást végzünk. A garanciális javításnak nem része a készülék ki illetve beszállítása. Egyedi megállapodás hiányában az ügyfél kérésére a be-, illetve kiszállítás költsége 100 Ft. / km a telephelyünktől számítva. 

3.2. Fizetési feltételek

A számla mellékleteként adott munkalap képezi a számla alapját. Tartalmazza az eszköz javítására fordított munkadíjat, az alkatrészek árát. Külön megállapodás hiányában a javítással kapcsolatban felmerült minden költség az eszköz kiadásától válik esedékessé.

3.3. Visszavétel

Az Italocaffe.eu Kft.. által forgalmazott eszközöket és azok tartozékait újrahasznosítás céljából telephelyünkre kérjük beszállítani, amelyet a hatályos jogszabályok szerinti kereskedői minőségben díjmentesen átveszünk.

3.4. Tárolás, megsemmisítés

Az elkészült és el nem szállított készülékek után az értesítést követő 30 napon túl nettó 300 Ft/nap tárolási díjat számítunk fel. A 90 nap után az eszközt újrahasznosításra/megsemmisítésre küdjük.  

4. Jótállás

A szervizben elvégzett javításokra 180 napos (6 hónap) jótállást vállalunk. A jótállás érvényességének feltétele a gép rendszeres, szakszerű karbantartása. Cégünk javítási jótállása csak abban az esetben érvényes, ha a gép karbantartását munkatársaink végzik. Amennyiben a javított alkatrészek meghibásodása a karbantartás meg nem történte miatt, vagy annak okán történik, abban az esetben a javításra és a cserélt fődarabok sem vállalunk jótállást. Amennyiben a gép rendszeres karbantartását nem az Italocaffe.eu Kft. munkatársai végzik, abban az esetben az Italocaffe.eu Kft. jótállást nem vállal!  

Szervizünk árul felújított kávéfőzőket is. A felújított gépeket kizárólag szervizelve, valamint munkalappal (a beépített új alkatrészekről) adunk el. A gépekhez természetesen használati utasítást is adunk. Rendelkezünk az összes kellék anyaggal a karbantartáshoz és alkatrésszel a szervizhez. Egy használt gép értékét a beépített új alkatrészek és a valódi, vállalható garancia adja. Egy használt kazán, vagy vezérlő panel bármikor meghibásodhat annak ellenére, hogy a szerviz mindent megtett a gép szerelésekor. Mivel a vevő döntése a használtgép vásárlás, (hiszen töredék áron vesz meg egy gépet) a garancia is részben őt terheli. Szervizünkben a következő garanciális feltételek érvényesek használt gép vásárlásakor:

  • Fél év teljeskörű garancia a beépített, új alkatrészekre, (a munkalap tartalmazza az új alkatrészek listáját)
  • Fél év teljes körű garancia az igazolhatóan új alkatrészek meghibásodásából származó egyéb hibákra,
  • Fél év, vagy 3 hónap szerviz garancia -a jótállási jegyen feltüntetve- a teljes gépre. (használt alkatrész meghibásodása miatt beépítendő új alkatrész költsége a vásárlót terheli, melyet a szerviz térítésmentesen beszerel és fél év teljeskörű garanciát vállal rá.)  

Kávégépek, karos vendéglátóipari gépek, automata kávégépek, Saeco kávéfőzőgépek, Jura kávéfőzőgépek, AEG kávéfőzőgépek, Bosch kávégép, Rotel automata svájci kávégép, Budapest Saeco kávégép, Veszprém La San Marco kávégép, Saeco kávégép szervíz, Budapest kávégép értékesítés, Budapest kávégép szervíz, Pest megyei kávégép javítás, Veszprém megyei kávégép javítás, karbantartás. Faema kávégépek javítása, La San Marco kávégépek eladása 12 hónap garanciával. Cimballi szervíz, Faema szervíz, La San Marco kávégép szervíz.